До концерту не дожив...

Звістка про те, що в с.Кожушках Новоград­-Волинського району повісився 11­-річний хлопчик Борис Станєв, сколихнула не лише село, а й область. Хлопчик виховувався у позитивній багатодітній сім’ї, де, окрім нього, — ще шестеро дітей.

Мама хлопчика Олена Петрівна розповіла, що того дня ніщо не віщувало біди. Син був удома, планував перевідати бабусю, пише Житомирщина

— Я вийшла з хати десь на півгодини. Коли мені по телефону повідомили страшну новину, негайно прибігла додому, він був ще тепленьким... Переконана: він не міг такого зробити! Борис був енергійним і веселим хлопчиком: він легко знаходив спільну мову зі старшими, молодшими та педагогами, а в клубі співав, у іграх виконував головні ролі. Допомагав літнім людям, купуючи для них продукти харчування тощо. Коли Борису було 5 років, на дереві повісився його батько. Можливо, й це підштовхнуло хлопчину до самогубства...

Директор Колодянківської ЗОШ Валентина Боровець, де навчався хлопчик, вважає, що у нього не було об’єктивних причин для депресії.

— Він завжди на навчання в школу приїжджав чистеньким, доглянутим, постійно мав гроші на сніданок, — розповіла В.Боровець.—Борис був активним і позитивним. До Дня святого Валентина готувався виконати пісню на шкільному концерті. Після сумної звістки свято в школі ми скасували... Родина, де він виховувався, хоча й багатодітна, але самодостатня.

Начальник слідчого відділу Новоград-­Волинського відділу поліції Олексій Білий поінформував, що, відповідно до висновків судмедексперта, тілесних ушкоджень, окрім тих, що вказували на повішення, не встановлено. Але що відбувалося в душі дитини — залишається загадкою, — резюмував правоохоронець.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 22/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework