Житомирські поліцейські викрили жінку, яка обікрала пенсіонерку

Про крадіжку грошей з її будинку до поліції повідомила 89-річна жителька с. Зарічан. Поліцейські встановили особу, причетну до злодіяння та проводять досудове розслідування.

23 лютого до Житомирського відділення поліції звернулась жителька району із повідомленням про крадіжку з її будинку 1000 гривень. За словами пенсіонерки, злодіяння було вчинено 2 доби тому, повідомляє відділ комунікації поліції у Житомирській області.

У ході проведених заходів дільничні офіцери поліції з’ясували, що у день крадіжки вранці до пенсіонерки додому заходила місцева жителька. Саме після цих відвідин заявниця виявила пропажу.

Поліцейські перевірили отриману інформацію та розшукали 42-річну жінку. Вона у скоєному зізналась.

Нині триває з’ясування обставин події.

Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) ККУ їй може загрожувати штраф або виправні роботи, або піврічний арешт, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі та гроші у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Обов’язково зачиняйте двері та вікна осель, навіть якщо залишаєте їх на нетривалий час.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 25/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework