Рятувальники вилучили з водойм тіла двох загиблих чоловіків

26 лютого о 13:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню потопельника з р. Гуйва у м. Андрушівка. 

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Бійці ДСНС, які прибули за викликом, встановили, що на відстані близько 100 м від берега в очереті знаходиться людина. З’ясувалось, що це 56-річний місцевий мешканець, який впав у промоїну на льоду, коли повертався додому з рибалки. Самостійно вибратись з неї він не зміг, а допомогти йому було нікому.

Діставшись до потопельника по кризі, рятувальники підтягнули його до берега та передали співробітникам поліції.

Ще одна загибель на воді зафіксована 25 лютого у с. Малі Кошарища Коростишівського району. Там співробітники поліції виявили на р. Тетерів тіло чоловіка. Для допомоги по вилученню його з води вони викликали коростишівських рятувальників.

Бійці ДСНС у спеціальних костюмах Л-1 дістались до середини водойми, де в очереті знаходився загиблий чоловік. За допомогою мотузки вони підтягнули його до берега, де передали правоохоронцям.

Загиблим виявився 59-річний чоловік із Дніпропетровської області. Усі інші обставини пригод продовжують встановлювати фахівці.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 27/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework