Результативність особистого прийому по скайп-зв’язку керівництвом прокуратури Житомирщини: за скаргою заявника розпочато кримінальне провадження

Віднедавна особистий прийом громадян керівництвом прокуратури Житомирської області з виїздом у міста і районні центри області відбувається із застосуванням електронної системи скайп-зв’язку.

Перевагу такого спілкування із прокурором області Любомиром Війтовичем та його заступниками вже встигли оцінити жителі віддалених районів. Адже для того, щоб звернутися на прийом, не потрібно витрачати час і кошти на дорогу, досить прийти до територіального представництва тієї чи іншої місцевої прокуратури (приміщення колишньої районної прокуратури), де буде забезпечено скайп-зв’язок через інтернет.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області. 

Така форма дистанційного прийому нещодавно була застосована під час особистого прийому громадян заступника прокурора області Роксолани Гребенюк у смт. Пулини.

Зокрема, до заступника прокурора області звернувся житель Баранівського району, пенсіонер Юрій Мартинюк зі скаргою на приватного підприємця, який, займаючись збором молока та молочних продуктів у с. Стара Гута, майже протягом трьох місяців не виплачував місцевим жителям заробітну плату, заборгувавши їм майже 30 тис грн.

За результатом розгляду скарги Новоград-Волинською місцевою прокуратурою відомості про правопорушення були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження.

На особистий прийом до заступника прокурора області звернулися й інші громадяни, більшість з них – жителі смт. Пулини. Їхні скарги стосувалися, зокрема, неналежного розслідування за фактом смерті кримінального провадження працівниками місцевого відділення поліції, незаконного складання протоколу про адміністративне правопорушення, неправомірних дій виконавчого комітету однієї із сільських рад, вирішення конфлікту із житлового питання, що виник між родичами тощо.

Усі заяви та скарги будуть ретельно розглянуті, щодо окремих - роз’яснено вимоги чинного законодавства. Крім цього, надано доручення заступнику керівника Новоград-Волинської місцевої прокуратури усім заявникам надати відповіді про вжиті заходи.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 01/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework