За втручання прокуратури Житомирщини сховище площею понад 143 м2 місткістю 150 чоловік повернуто до державної власності

За позовом прокуратури Житомирської області господарський суд області визнав незаконним та скасував рішення виконкому Коростенської міської ради щодо надання дозволів на оформлення за відкритим акціонерним товариством права власності на споруду цивільного захисту.

Також суд визнав право власності на це нерухоме майно – сховище вартістю майже 200 тис грн за державою в особі Фонду держмайна України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Установлено, що під час приватизації відкритого акціонерного товариства сховище площею понад 143 м2, місткістю 150 чоловік, що знаходиться за адресою м. Коростень, вул. Грушевського, 9, не увійшло до статутного фонду підприємства та, відповідно до Закону України «Про приватизацію державного майна», не підлягало приватизації.

Проте, у 2004 році виконавчим комітетом Коростенської міської ради за суб’єктом господарювання оформлено право власності, у тому числі на сховище, незважаючи на те, що об’єкт цивільного захисту у процесі приватизації не увійшов до його статутного фонду та на законодавчу заборону приватизації загальнодержавного майна.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 02/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework