Подарунок буде – шляховики області докладають зусиль, аби відкрити рух по відрізку шляху Н-03

На мості через рівчак у селі Рудня-Пошта Житомирського району, через ремонт якого закрито рух по ділянці шляху Житомир-Чернівці, уклали другий шар асфальтобетону. 

- Саме завершення цих робіт дасть змогу відкрити рух по автомобільній дорозі та забезпечить безпеку транспорту, - пояснює начальник Служби автомобільних доріг у Житомирській області Олег Антонюк та додає, що чоловіки отримають змогу вже без перешкод привітати жінок зі святом весни.

Нагадаємо, що у зв’язку з аварійним станом, ремонт мосту через рівчак у селі Рудня-Пошта, що на автомобільній дорозі Н-03, було розпочато восени минулого року.

Підрядник виконав роботи з демонтажу огородження, покриття мосту, провів заміну крайніх зруйнованих балок прогонової будови, ремонт існуючих балок, влаштував монолітну литу прогонової будови та монолітну тротуарну консоль. Після чого було влаштовано сполучення мосту з насипом, водоспускні пристрої, пішохідні сходи, проведено укріплювальні роботи.

Завершальним етапом робіт було влаштування бар’єрного та перильного огороджень та влаштування дорожнього полотна.

Довжина мосту після ремонту складатиме 34, 8 метра. Габарит мосту становитиме Г-9+2х7,5 м.

Напередодні свята начальник Служби Олег Антонюк та весь чоловічий колектив сердечно вітає представниць ніжної статі з Днем весни і любові, краси і тепла:

«Зичимо Вам людської шани, щасливої долі, добра, здоров’я, благополуччя, затишку і достатку у ваших домівках.
Щоб з приходом весни у ваші серця увійшли безмежна любов до життя, світла радість, а стежина, якою ви гідно йдете,і надалі була увінчана успіхом та здобутками. А людська повага стала найвищою нагородою за невтомну вашу працю, яку віддаєте людям».

Прес-служба
Служби автомобільних доріг у Житомирській області

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 07/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework