За добу лугинські рятувальники ліквідували дві пожежі в одному населеному пункті, одне з яких в житловому секторі

8 березня по лінії «101» Лугинського район отримано 2 повідомлення щодо виникнення пожеж в селищі Лугини.

Так, о 12:35 сталося загорання сухостою на землях запасу Лугинської селищної ради. Там суха рослинність горіла на відкритій території на околиці селища Лугини. Через вітряну погоду існувала загроза перекидання вогню на житлові будинки, що розташовані на відстані 3 м.

Зусиллями бійців ДСНС о 12:45 загоряння локалізували, о 12:55 — ліквідували. Вогнем пройдено 0,5 га сухої рослинності. За попередніми даними, займання сталось внаслідок необережного поводження з вогнем невідомої особи.

Того ж дня о 15:10 в селищі Лугини сталася ще одна пожежа. Цього разу спалахнула дерев’яна господарська будівля. Осередок пожежі знаходився на столі в житловій кімнаті. Напередодні власник житла залишив на столі пасічний димар з тліючим вугіллям. Ймовірно від цього і сталося займання. До прибуття підрозділу Служби «101» господар намагався самотужки загасити пожежу, однак його зусиль було недостатньо.

О 15:55 бійцям ДСНС вдалось локалізувати загоряння, о 17:10 – ліквідувати. Вогнем знищено 18 кв.м покрівлі та пошкоджено 6 кв.м стіни. Рятувальники запобігли поширенню полум’я на більшу площу житлового будинку.

Причини пожеж наразі встановлюються фахівцями.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 09/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework