Жителі Олевщини вимагають доступу до видобутку бурштину

14 березня, на сесію Олевської ОТГ зібрались жителі Олевського району для того, аби висловити своє невдоволення через заборону добутку бурштину.

До приміщення міської ради прийшло близько 200 чоловік з вимогою пустити їх на "Корабель" - основне місце добутку бурштину в Олевському районі. Декілька активістів з громадськості висловились проти зосередження великої кількості правоохоронців в Олевському районі, мотивуючи це тим, що вони безпідставно зупиняють автомобілі та не дають добувати бурштин, пише olevsk.com.ua

Нагадаємо, після перестрілки в центрі Олевська 16 січня інша частина жителів міста приходила на сесію з проханням ввести додаткові сили поліції.

Більша частина людей, які просять "дати зелене світло" бурштину - чоловіки. Основну причину невдоволення висловив один із мешканців: "Люди сидять без грошей. Дітей вчити немає за що".

Щоправда по закінченню даного мітингу на вулиці залишилось безліч недопалків. Невдоволені люди кидали сміття собі прямо під ноги.

Рішенням сесії Олевської ОТГ було вирішено створити робочу групу по створенню місцевого комунального підприємства, що організовуватиме весь процес добутку бурштину.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 15/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework