На Житомирщині посадовця райдержадміністрації підозрюють у співучасті у заволодінні 2,4 млн грн Державної продовольчо-зернової корпорації

Прокуратурою Житомирської області у середу, 15 березня 2017 року, керівнику відділу економічного аналізу, бухгалтерського обліку, організаційно-кадрового та інженерно-технічного забезпечення управління агропромислового розвитку однієї із райдержадміністрацій області, як співучаснику, повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 5 с. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.

Як повідомлялося раніше, директор агропідприємства, з метою одержання коштів, отриманих Державною продовольчо-зерновою корпорацією України під гарантії Уряду, надав завідомо недостовірні дані про урожайність минулих років та посівні площі, на підставі яких уклав контракт про поставку 2,4 тис тонни кукурудзи.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Однак, одержавши 2,4 млн грн, насправді зерно кукурудзи не поставив, умови контракту не виконав й дотепер, чим завдав державі збитків в особливо великих розмірах.

Досудовим розслідуванням установлено, що спільником директора у скоєнні цього злочину є посадовець райдержадміністрації, який, з метою сприяння у заволодінні мільйонних коштів, підробила офіційні документи, внісши до них завідомо неправдиві відомості.

Нагадаємо, що її спільнику, директору агропідприємства, також повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

На даний час у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке проводить Головне управління Нацполіції в області.

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 17/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework