×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Викопував ставок, а натрапив на міну

22 березня група піротехнічних робіт Управління ДСНС знищила мінометну міну часів минулих війн, яку знайшли в с. Садки Житомирського району. 

Як з’ясувалося, селянин відкопував ставок на окраїні населеного пункту. Під час земельних робіт він помітив, що викинув ковшем трактора невідомий металевий предмет. Оглянувши його уважніше, він припустив, що це військовий боєприпас. Чоловік негайно припинив роботи та сповістив про знахідку рятувальників, - повідомляють У ДСНС України у Житомирській області.

Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували виявлений предмет як мінометна міна калібром 82 мм часів минулих війн. Аби убезпечити місцеве населення, ділянку виявлення обгородили сигнальною стрічкою та призначили чергового правоохоронця.

Піротехніки знищили вибухонебезпечний предмет шляхом підриву у спеціально відведеному для цього місці.

Рятувальники Житомирщини нагадують населенню! Якщо ви помітили підозрілий предмет у лісі, полі, водоймі тощо, повідомте про це за номером «101». Опишіть фахівцям ДСНС місце, де ви помітили небезпечну знахідку та спробуйте її чимось обгородити. Ні в якому разі не намагайтеся самостійно ідентифікувати знайдені боєприпаси. Подібні предмети категорично забороняється брати до рук та здійснювати з ними різноманітні маніпуляції. Пам’ятайте – лише професійні піротехніки знають, як знешкодити вибухонебезпечний предмет.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 22/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework