Вартість електроенергії для ТТУ зросла на 70%

Асоціація міст України звернулася до кабміну з пропозицією встановити пільгові тарифи на електричну енергію для потреб зовнішнього освітлення та міського електротранспорту.

Про це повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, передає прес-служба міської ради.

У містах України зіткнулися з колосальною проблемою: протягом 2015-2016 років НКРЕКП своїми постановами значно підвищила тарифи на електроенергію для потреб зовнішнього освітлення та міського електротранспорту. Так, зростання вартості електроенергії на 2016 рік – у 2,5 рази, а на 2017 рік ще додатково на 40 %. Також зросла вартість електроенергії для міського транспорту: на 2016 рік на 40 %, а на 2017 – більш ніж на 70 %, йдеться у повідомленні Асоціації міст України.

«Якщо у кабміні не вирішать проблему з зростанням вартості електроенергії, то така галузь як громадський електротранспорт може зникнути. У містах змушені скорочувати бюджетні витрати на фінансування ряду важливих міських програм, щоб зберегти електротранспорт. Про його розвиток у таких умовах не може бути і мови», - повідомив мер Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, що у протокол п’ятого засідання Ради регіонального розвитку внесли на розгляд питання пониження вартості електроенергії для підприємств електротранспорту.

Таку пропозицію вніс Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 22/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework