Депутат районної ради показав реальний пасажиропотік у Житомирі. ВІДЕО

Житомирські приватні перевізники вимагають підняти проїзд до 5 гривень, мотивуючи тим, що вдень вони перевозять "повітря", а реальна завантаження пасажирами тільки є зранку та ввечері.

Щоб показати реальний пасажиропотік у Житомирі, депутат Житомирської районної ради відзняв відео 22 березня близько 12 години.

«Отакий от реальний пасажиропотік пасажирів в маршрутках міста Житомира», - написав Роман.

«Перевізники кажуть, що тариф у 3 гривні їх "поставив на коліна", мотивуючи то тим, що вдень вони перевозять "повітря", а реальна завантаження пасажирами тільки є зранку та ввечері. От і просять у Виконкому тариф у 5 грн, для "підтримання штанів".

Так от, або штани у вас широко пошити, або не в ту мірку лізите. Гляньте, відео зняте ближче до 12 години дня, коли вже всі на роботі та навчанні, здається дійсно, мають возити "повітря", а насправді вони і вдень завантаженні.

Згідно поданих розрахунків щодо пасажиропотоку то в середньому за рейс перевозиться 25-40 пасажирів, при умові виконання усіх рейсів у повному обсязі. Показник реально в рази зменшений, бо при реальних показниках тариф не те що має бути 3 грн, а набагато менший.

От так от, за наш з вами рахунок хочуть підняти прибуток, штани подержать», - йдеться у повідомлені.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 23/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework