У Житомирі інженер державної установи, який неправомірно займався іншою оплачуваною діяльністю, сплатив штраф та одержав догану

За поданням прокуратури Житомирської області управлінням поліції охорони в області проведено службове розслідування щодо вчинення працівником центру технічної охорони цього управління правопорушення, пов’язаного з корупцією, та за його результатами порушника притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Як повідомлялося раніше, інженер зазначеного центру, будучи службовою особою державного органу, тобто суб’єктом відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, виконав роботи зі встановлення систем відеонагляду у приватному підприємстві, за які у 2015 році неправомірно одержав понад 4800 грн.

Такими неправомірними діями він порушив обмеження, встановлені п.1 ч.25 Закону України «Про запобігання корупції», та судом визнаний винним у скоєнні правопорушення, пов’язаного з корупцією, за ч.1 ст. 172-4 КУпАП, за що до нього застосовано штраф на суму 5100 грн, із конфіскацією одержаного доходу.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 28/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework