Ось такі дороги...

Про дороги зараз не говорить хіба що лінивий: щойно на засіданні Кабміну повідомили, що на ремонт українських доріг у цьому році буде виділено 30 мільярдів гривень.

Мова навіть йшла про те, щоб повністю заборонити ямкові ремонти (у що слабо віриться). Декілька сот мільйонів доларів пообіцяли також «підкинути» поляки (їх просто жахають автостради, які з’єднують Польщу і Україну з українського боку).

Словесна тріскотня з початком весни звучить на всіх рівнях із новою силою, ось тільки дороги від цього кращими не стають. Редакцію просто «дістають» телефонні дзвінки з обуреннями і проханнями показати ці «поремонтовані» дороги. Читачі кажуть, що зараз більшість шляхів у області нагадують ділянки, на які всю зиму падали бомби. Особливо це стосується шляхів у населених пунктах, де, окрім глибоких вирв, на узбіччях лежать купи сміття і розливаються, наче озера, великі калюжі.

Нещодавно, перебуваючи у відрядженні, ми проїхали через Новоград-­Волинський і переконалися, що  більшість міських вулиць «усіяна» ямами, а щодо їх ремонту, то тут, як кажуть, «ще навіть кіт не валявся», хоча вже й розпал весни. У всякому випадку, тоді у місті ми не побачили жодної ремонтної бригади.

Заступник голови Новоград-Волинської міської ради Віктор Шелухін, з яким ми зв’язалися по телефону, повідомив, що в міській раді розроблена програма ремонту доріг на нинішній рік, де визначено перелік вулиць, що підлягають поточному та капітальному ремонту. Цього року, за словами заступника міського голови, у Новограді­Волинському буде капітально поремонтовано 23 вулиці. Він також зазначив, що депутати міської ради вже виділили на облаштування шляхів у місті 7 мільйонів гривень, хоча загалом потрібно для виконання програми близько 27 мільйонів.

За стан доріг у місті Новограді–Волинському несе відповідальність комунальне підприємство «Шляхрембуд», але несе воно цю відповідальність (судячи із фото) не дуже відповідально, бо благоустрій автошляхів і тротуарів, з усього видно, цьогоріч не проводився: довкола ми побачили багато калюж і сміття. У міській раді нас також поінформували, що розпочато ремонт по вулиці Горького, ось тільки дощова погода заважає його продовжити…

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 28/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework