У Житомирі відбудеться XII фестиваль творчості дітей та молоді з особливими потребами «Повір у себе і в тебе повірять інші»

Про це стало відомо під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Організатором заходу є Житомирський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. «Фестиваль відбудеться 27 квітня о 14:00 годині в приміщенні міського Палацу культури. Сьогодні до участі у заході долучилися 143 учасники — діти та молодь з особливими потребами. Крім житомирян, членів різних громадських організацій, державних установ фестиваль відвідають вихованці Романівського спеціалізованого інтернату», — повідомила Ольга Юрченко, директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Цього року фестиваль включає: проведення великої концертної програми, виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва, майстер-класи з аквагриму, алею вражень і побажань, вітання казкових героїв та багато іншого.

Вперше на заході буде працювати територія приємних несподіванок (на майданчику перед входом до Палацу культури). Усі учасники фестивалю отримають у подарунок сувеніри від міської ради.

Під час засідання члени виконавчого комітету Житомирської міської ради висловили думку, що в місті необхідно створювати інклюзивне середовище та в майбутньому проводити більше інклюзивних заходів. Адже у жодному разі не можна допускати відділення дітей з інвалідністю від звичайних дітей.

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 19/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework