Комунальний заклад обласної ради отримав золоту медаль на Міжнародній виставці

Нагородження переможців Всеукраїнської виставки «Сучасні заклади освіти-2017» та ХХ обласної педагогічної виставки «Сучасна освіта Житомирщини-2017» відбулося 20 квітня у Житомирі. Вручив нагороди найкращим освітянам області голова обласної ради Володимир Ширма.

На восьмій Міжнародній виставці, яка проходила у березні цього року в Києві, Житомирську область представляли 37 навчальних закладів та освітніх установ, повідомляє прес-служба обласної ради. 

Очільник обласної ради Володимир Ширма, вітаючи педагогів, наголосив: «На вас покладена відповідальна місія – виховувати і навчати дітей, наше майбутнє покоління, молодих патріотів. І на цій виставці ви продемонстрували свої найкращі досягнення, те, чому навчаєте дітей. Ми живемо в часі великих змін, у часи децентралізації, коли створюються об’єднані територіальні громади. І тому перед педагогами постають нові вимоги, нові завдання - органічно написати модель управління в галузі освіти».

За результатами конкурсів комунальний заклад «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради отримав золоту медаль у номінації «Розробка та впровадження інноваційних проектів, тренінгових технологій, програм і рішень для осучаснення навчального процесу та підвищення рівня знань молоді».

Також у конкурсах з тематичних номінацій золоті медалі отримали науково-методичний центр управління освіти міської ради, Тетерівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, ліцей № 25 м. Житомира, Житомирський центр розвитку дитини № 53 «АБВГДЕЙКА», срібної медалі удостоєна Денишівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені В. Г. Бондарчука Тетерівської сільської ради, а бронзову нагороду отримав Народицький дошкільний навчальний заклад «Сонечко».

Крім того, було відзначено кращих педагогів, які взяли участь у ХХ обласній педагогічній виставці «Сучасна освіта Житомирщини-2017», на яку подано 805 матеріалів педагогічних працівників.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 25/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework