Акцію «Велосипедом на роботу» у Житомирі планують зробити регулярною

Поїхати на своєму ровері на роботу, ще й отримати за це призи. І таких щасливчиків сьогодні виявилося понад півтори сотні.

Кожен житомирянин, який з 8:00 до 9:00 долучився до акції «Велосипедом на роботу» мав змогу на Михайлівський, під бадьору, енергійну музику, посмакувати філіжанкою кави, отримати смачний сухий сніданок від «Житомирських ласощів» та багато приємних подарунків.

Організаторами заходу виступили: Олександр Папірний, уповноважений з питань велосипедного транспорту Житомирської міської ради, управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з ГО «ВелоЖитомир» та іншими партнерами акції.

Зареєструвавшись, учасники мали змогу взяти участь в розіграші 20 сертифікатів на смачну каву у закладі «Druzi&Kava», 10 пар німецького велосипедного взуття, трьох термочашок. Обирати переможців ведучим допомагав маленький хлопчик Тимур, який зі своїми батьками теж долучився до заходу. За це організатори подарували йому одну із трьох термочашок.

«У різних містах України подібні акції є регулярними. До них активно долучаються і діти, і молодь, і дорослі. У Житомирі це перший захід. Плануємо проводити його кожного кварталу. Також 28 травня плануємо провести в місті масштабний проект “Велодень”. Я закликаю усіх частіше кататися на велосипедах! Робіть це не лише в дні, коли відбуваються акції, пов’язані з велосипедним рухом, а й щодня», — наголосила Ірина Ковальчук, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради.

«Сьогодні я відкрив для себе велосипедний сезон. Тепер постійно буду їздити на своєму транспорті до університету. Закликаю усіх переходити саме на цей екологічний, корисний для здоров’я вид транспорту. Також хотілося б, щоб влада сприяла цьому, адже нині немає належних умов для того, щоб їздити велосипедом вулицями Житомира. Необхідно, щоб були хороші велосипедні доріжки та створені належні умови, щоб люди комфортно, із задоволенням, могли пересуватися ровером у нашому місті», — зазначив учасник акції Дмитро Ткачук, студент ЖДУ ім. Івана Франка.

Загалом до заходу долучилося понад 150 учасників. Серед них представники різних професій і спеціальностей. Депутати теж сьогодні добиралися на роботу на велосипедах. Зокрема, акцію підтримали: народний депутат ВРУ Борислав Розенблат, заступники міського голови Матвій Хренов і Дмитро Ткачук та інші представники влади. Навіть міський голова Сергій Сухомлин приїхав на Михайлівську на своєму двоколісному ровері. Мер зізнався, що отримав величезне задоволення від участі в акції «Велосипедом на роботу».

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 25/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework