Ветеран АТО із Житомира спить в київському метро. ФОТО

Алі Герасименко, який служив в 11-му батальйоні з 17 серпня 2015-го, страждає важким посттравматичним розладом.

"Спасибі всім, хто відгукнувся на заклик допомогти цьому бійцю. Саме бійцю. Факт встановлений. Цю людину звуть Алі Герасименко. В 11-му батальйоні служив з 17 серпня 2015-го. Був мобілізований Ірпінсько-Бучанським військкоматом. 51 рік. Прописаний в Житомирі. Кулеметник від Бога - кажуть товариші по службі". Так пише в своєму Facebook військовий журналіст Роман Бочкала.

Раніше журналіст опублікував фотографію чоловіка, одягненого в уніформу з шевронами батальйону «Київська Русь», що бомжує у київському метро.

Багато хто гнівно прокоментував допис Романа Бочкали, були такі, що казали, мовляв, аватар. Нема чого йому допомагати.

"Але я більше схильний довіряти інформації батальйону. Мені повідомили - у Алі гостра посттравматика. Людина добра і чуйна. Але війна змінює людей. Став агресивним. Запив. У підсумку два тижні тому був звільнений за невідповідність. По суті, виставили людини на вулицю. Іди гуляй, солдат. Ось і лежить тепер у метро ...", - пише журналіст.

Але головне: відгукнулося кілька волонтерських фондів, готових допомогти. І просто приватних осіб. З державних структур на зв'язок ніхто не виходив.

 

 

 

 

 

 

За матеріалами: patrioty.org.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 26/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework