Прокуратура вимагає дотримання вимог законодавства під час виконання кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі

Проведеними органами прокуратури області перевірками у територіальних підрозділах з питань пробації установлені суттєві порушення кримінально-виконавчого законодавства при організації виконання кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

Зокрема, для функціонування територіальних підрозділів пробації в області не створені належні матеріально-технічні умови, деякі відділи не забезпечені комп’ютерною технікою, доступом до мережі Інтернет, телефонним зв’язком, папером та іншим канцелярським приладдям. Тривалий час залишаються вакантними 25% посад працівників підрозділів пробації, що також негативно впливає на якість їх роботи.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

В окремих випадках допускаються порушення вимог кримінально-виконавчого законодавства щодо повноти та якості складання досудових доповідей, порядку проведення індивідуально-профілактичної роботи із засудженими, виконання покарань у виді громадських, виправних робіт та штрафу.

З метою усунення виявлених порушень вимог законодавства органами прокуратури внесено 18 документів реагування.

Стан законності на вказаному напрямку прокурорської діяльності перебуває на постійному контролі керівництва прокуратури області.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 12/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework