Гранітний кар’єр у Тригір’ї: визначна пам’ятка і гордість села

У селі Тригір'я, яке розташоване на правому березі річки Тетерів, знаходиться великий гранітний кар'єр, який є місцевою визначною пам'яткою і гордістю села.

За переказами, давним-давно добувачі граніту після своєї чергової зміни, повернувшись до місця роботи, з подивом побачили, що глибокий кар'єр майже повністю наповнився водою. І тепер це місце стало улюбленим місцем для відпочинку.

Біля кар'єру ви зможете побачити природу надзвичайної краси. Берега, які поросли суцільним сосновим лісом, що дозволить вам в тіні дерев поставити кілька наметів і насолодитися природою, вдихаючи чистий запах хвої. А також не залишаться непоміченими гранітні скелі, які на висоті 10 метрів звисають над дзеркальною гладдю води. Чарує і озеро. Його глибина сягає 90 метрів. Вода в озері прозора і чиста.

Кар'єр чудово підійде для любителів екстремального відпочинку. Адже тут ви зможете здійснити відчайдушний стрибок у воду з 10-ти метрової висоти і не боятися того, що ви дістанете до дна. Також в цьому місці ще мало туристів, таким чином, воно стане справжньою знахідкою для тих, хто хоче побути в тиші.

 

Джерело: ua.igotoworld.com

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 12/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework