Нові можливості та перспективи розвитку Житомирської районної федерації футболу

У понеділок, 15 травня, сталася важлива подія для Житомирської районної федерації футболу, адже голова федерації Володимир Решотка та начальник сектору у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Ірина Лимар підписали угоду про співпрацю.

Головною метою договору є забезпечення спільної діяльності із залучення населення до занять фізичною культурою та спортом, сприяння реалізації державної політики у галузі фізичної культури та спорту.

«Угода регламентує співвідношення між нашим відділом, як органом, що керує у районі розвитком фізичної культури і спорту, та районною федерацією футболу. Співпраця спрямована на розвиток фізичної культури і спорту, безпосередньо футболу, в Житомирському районі. Прописані усі зобов’язання з боку федерації та збоку сектору. Ми спільними зусиллями сприятимемо розвитку інфраструктури спорту. Також співпраця нашого відділу з федерацією спрямована на надання методичної допомоги в організації навчально-тренувального процесу і в школах, і в усіх установах, які мають відношення до футболу у Житомирському районі», — розповіла Ірина Лимар.

«Договір про співпрацю дасть можливість більш якісно проводити Чемпіонат Житомирського району, Першості та Кубку, а також різних футбольних турнірів на території нашого району. Цей документ відкриває можливості для більшої фінансової підтримки з боку держави для розвитку спорту в цілому і футболу зокрема, починаючи від дітей, і закінчуючи ветеранами футболу. Угода, яку ми сьогодні підписали, відкриває для Житомирської районної федерації футболу багато нових можливостей і перспектив розвитку. Я сподіваюсь, що це перший та не останній крок у підтримці державою нашої організації», — прокоментував Володимир Решотка.

Згідно умов договору, сектор у справах сім'ї, молоді та спорту, за ініціативи Житомирської районної федерації футболу, буде сприяти в її структурній побудові, організації співробітництва з іншими місцевими органами виконавчої влади з фізичної культури і спорту; формувати та затверджувати Єдиний календарний план фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів, а також затверджувати умови та прядок організації проведення всіх спортивних змагань територіального рівня, склад збірної команди Житомирського району з футболу. Окрім того, відділ фінансуватиме заплановані заходи у межах коштів, передбачених бюджетом саме для футболу та спільно з федерацією забезпечуватиме їх проведення.

На спільних засадах сектор у справах сім'ї, молоді та спорту сприятиме: організації підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації тренерів, інших фахівців з футболу в акредитованих навчальних закладах, які готують фахівців фізкультурно-спортивного профілю; науковому, медико-біологічному забезпеченню, диспансерному обслуговуванню спортсменів та тренерів — членів Житомирської районної федерації футболу.

Угодою також передбачено:
– створення спортсменам — членам збірної команди району з футболу необхідних умов навчання, узгодження навчальної програми з тренувально-змагальним процесом;
– надання сектором на договірних засадах послуг для проведення заходів федерації, придбання необхідного обладнання, інвентарю, спортивної форми, випуску поліграфічної продукції;
– присвоєння в установленому порядку кваліфікаційних спортивних звань, порушення клопотання перед відповідними державними органами про нагородження, присвоєння почесних спортивних звань, оформлення стипендій спортсменам та тренерам, фахівцям з фізичної культури та спорту.
Натомість федерація зобов’язана:
– погоджувати із сектором, іншими місцевими органами виконавчої влади і органами місцевого самоврядування питання щодо проведення на території району Всеукраїнських спортивних змагань до подання заявок на включення їх до Єдиного календарного плану;– сприяти розвитку інфраструктури футболу, його матеріально-технічної бази, підготовці та підвищенню кваліфікації тренерів і суддів;
– надавати методичну допомогу в організації навчально-тренувального процесу в спортивних школах, секціях, клубах, командах;
– сприяти створенню нових клубів, спортивних шкіл, секцій у колективах фізкультури;
– здійснювати заходи щодо соціального захисту спортсменів, тренерів, інших фахівців.

Важливим пунктом у договорі, який стосується районної федерації футболу, є турбота про ветеранів спорту, в тому числі: забезпечення вирішення питань, пов’язаних зі страхуванням, призначенням у встановленому порядку пенсій та порушення клопотання про призначення спортсменам, тренерам, іншим фахівцям почесних та кваліфікаційних звань.
Житомирська районна федерація футболу висловлює щиру вдячність сектору у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації, в особі Ірини Лимар, за надану довіру і початок ділових стосунків та сподівається на плідну співпрацю!

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 18/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework