Пожежі, дим, драбини та перешкоди: У Житомирі обирали найкращих рятувальників. ФОТОРЕПОРТАЖ

У Житомирі відбувся Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту ім. Володимира Герговського. 

Змагання тривали три дні, з 17 по 19 травня, базі спортивного комплексу Управління ДСНС в області. Чемпіонат присвячений пам’яті Володимира Герговського — покійного начальника Головного управління МНС України у Житомирській області. Участь у змаганнях взяли: команди дружин юних пожежників (17 травня), вогнеборці Державних пожежно-рятувальних частин (18 травня) та працівники професійних пожежних постів (19 травня).

Свої навички та вміння щодо гасіння пожеж, а також професійну майстерність та швидкість у виконанні спортивних нормативів демонстрували: 274 вогнеборці пожежно-рятувальних частин та професійних пожежних постів Управління держаної служби України у Житомирській області та 138 юнаків – це школярі з усіх районів області. Крім того, серед хлопців у змаганнях брала участь і єдина дівчина — представниця Хорошівського району — Гвоздовська Дарина, яку нагороджено подарунком.

Учасникам необхідно було подолати 100-метрову смугу з перешкодами, за допомогою штурмової та висувної драбин здійнятися на 3-4 поверхи навчальної башти. У пожежній естафеті «4 етапи по 100 метрів» вони долали спортивний будиночок, паркан, бігли по колоді, на ходу з’єднували пожежні рукави та гасили вогнегасником палаюче багаття. А завершувало змагання – бойове розгортання від пожежного автомобіля з подачею води в умовний осередок займання.

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 19/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework