УВАГА! ДІТИ, або Завдяки камерам відеоспостереження у Житомирі врятували школярів від лиха. ВІДЕО

Минулого тижня у Житомирі, завдяки міській системі відеоспостереження «Безпечне місто» та оперативному втручанню поліції, було попереджено ймовірну трагедію із трьома підлітками.

Троє юнаків із села Глибочиця бавилися на підвісному мосту, що в парку культури та відпочинку імені Ю. Гагаріна. 15-річні хлопці нехтували правилами безпеки та бешкетували на конструкціях підвісного мосту.

 

Після того, як камерами відеоспостереження було зафіксовано дану подію, на її місце негайно виїхали правоохоронці. Поліцейські встигли запобігти трагедії та склали відповідні адміністративні протоколи.

За словами батьків дітей, усі хлопці – слухняні, з ними неодноразово велися розмови щодо дотримання правил безпеки життя та здоров’я. Мама одного із хлопчиків дякує поліцейським за оперативне реагування на поведінку її сина на підвісному мосту та відзначає важливу роль системи відеоспостереження «Безпечне місто»:

«Камери дійсно потрібні. Правоохоронці все зробили правильно. Я вже провела бесіду з сином і він обіцяє більше так не робити».

Закликаємо усіх переглянути відео цього випадку, а батькам рекомендуємо бути більш уважними до того, як саме і де діти проводять свій вільний час.

ДОДАТКОВО: Станом на 1 травня 2017 року завдяки міській системі відеоспостереження у місті зафіксовано 290 подій, з них: дорожньо-транспортні пригоди – 144, події у системах життєзабезпечення міста – 14 та інші події (несанкціонована торгівля, порушення громадського порядку) – 66. Використання системи відеоспостереження дозволило правоохоронним органам розкрити 190 злочинів та правопорушень.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 30/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework