2-річна дитина блукала Житомиром , поки її мама пиячила з компанією чоловіків. ВІДЕО

У Житомирі молода мама, святкуючи з друзями, забула про свою 2-річну дитину. Заплакану дівчинку просто на дорозі помітили небайдужі і викликали поліцію.

Усе сталося о 9 вечора. Дитячий плач, який долинав  з вулиці, почула жінка з сусіднього будинку. Коли вийшла, побачила як по дорозі ходить маленька дівчинка, а поряд лежить п'яний чоловік.

Пані Людмила каже намагалася відвести чоловіка з дитиною з дороги. Але той не слухався. І твердив, що це не його дитина. Жінку це насторожило.

"Я подумала, що це тато. Ця дитина на дорогу, він за нею… Він взяв це дитя, я бачу, що він, як чужий їй, бо вона плаче", - розповідає жінка.

На дитячий плач збіглися люди. Дівчинка увесь час кликала маму. Люди забрали дитину з дороги і викликали поліцію. У той вечір повідомлень про загублених дітей не було. Поліцейські кажуть, хоч і могли завезти знайду у лікарню, але вирішили усе ж пошукати матір. Її знайшли у кафе вже за кілометр. Жінка була напідпитку і навіть не помітила, що її дитина зникла.

"Вона була в такому стані, що не могла навіть назвати своє ім'я. Нічого не могла пояснити, де її дитина", - розповідає інспектор патрульної поліції Олександр Юхимчук.

З'ясувалося, що п'яний чоловік, якого перехожі прийняли за тата дівчинки був із цієї ж компанії. Навіщо забрав і куди вів дитину невідомо. Поліцейські відвезли матір у центр детоксикації. А 2-річну Ганусю передали бабусі.

На наступний день журналісти ТСН застали жінку вдома. Але будь-що розповідати про той вечір, коли ледь не загубила дитину, жінка не хоче.

Родина на обліку як неблагонадійна не стоїть. Та за недогляд дитини матері загрожує штраф до 2,5 тисячі грн.

Джерело: ТСН

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 31/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework