В Головному управлінні ДФС у Житомирській області підвели підсумки конкурсу «Україна без корупції - очима дитини»

В Головному управлінні ДФС у Житомирській області підвели підсумки голосування конкурсу «Україна без корупції - очима дитини», ініційований відділом внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Житомирській області. На конкурс було представлено 9 дитячих художніх робіт.

Голосування проходило у мережі Facebook на офійній сторінці ДФС у Житомирській області шляхом он-лайн голосування. За підсумками голосування перемогу отримала Ремша Вікторія, учениця загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5; друге місце зайняла Оксентюк Анна, учениця Бердичівського НВК № 4; на третьому місці – Шеремет Марія, учениця Головинської гімназії Черняхівського району. Переможці отримали грамоти та цінні призи. Також заохочувальними призами були відмівчені всі учасники конкурсу.

26 травня в Житомирі в приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 відбулося перше урочисте нагородження переможців та учасників конкурсу «Україна без корупції - очима дитини». Завідувач організаційно-аналітичного сектору ВВБ ГУ ДФС у Житомирській області Татьяна Крикун висловила вдячність всім, хто брав участь у заході, а особливо директору школи №5 Жанні Василівні Кононенко за допомогу в організації конкурсу та сподівається на подальшу співпрацю.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 01/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework