Прокуратура Житомирщини довела незаконність рішення про визнання права приватної власності на 68 кв.м. приміщення вартістю майже один мільйон гривень

За апеляційною скаргою прокуратури Житомирської області, в інтересах територіальної громади міста Києва в особі Київської міськради, апеляційним судом Житомирської області скасовано рішення суду першої інстанції про визнання за позивачем права особистої приватної власності на нежиле приміщення загальною площею 68 кв.м. та ухвалено нове рішення, яким відмовлено у задоволенні позову.

Йдеться про те, що Корольовським районним судом м. Житомира неправомірно розглянуто справу про визнання за позивачем - жителем Донецької області - права особистої приватної власності на об’єкт нерухомого майна вартістю майже один мільйон гривень, що знаходиться у місті Києві.

Зокрема, у частині задоволення позовних вимог судом прийнято рішення з порушенням правил виключної підсудності щодо розгляду справ даної категорії.

Установлено, що незаконне рішення суду про задоволення позову порушує законні права та інтереси територіальної громади міста Києва в особі Київської міськради, оскільки зазначене нерухоме майно відноситься до об’єктів комунальної власності міста Києва.

Прокуратурою області вжито заходів представницького характеру та попереджено незаконне вибуття з комунальної власності територіальної громади міста Києва нерухомого майна площею 68 кв.м. вартістю майже 1 млн грн.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 02/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework