Як житомирські журналісти до Києва їздили. ФОТО

У середу, 7 червня, відбувся прес-тур від Житомирської ОДА для журналістів Житомирської області. Захід був особливим, адже його організовано з нагоди професійного свята — Дня журналіста України.

Спершу учасники прес-туру побували на телеканалі ZIK, де працює 250 людей. Працівники каналу показали представникам ЗМІ студії, монтажні кімнати, та сучасне обладнання, ділилися професійними порадами та розповідали про особливості своєї роботи.

Почерпнувши для себе нову, цікаву інформацію, журналісти Житомирської області ненадовго завітали на Міжнародну виставку «Агро-2017», де 32 підприємства Житомирщини представляють кращі зразки своєї продукції. Захід відбувається з 7 по 10 червня на території НК «Експоцентр України», пр-т Ак. Глушкова, 1. Учасниками виставки є 1200 учасників з 15 країн. Вони представляють зразки сільськогосподарської техніки, продуктів харчування, тварин та товарів для тваринництва, рослинництва та агрохімії, органічної продукції, автоматизованих сільськогосподарських систем та багато іншого.

Останньою локацією у прес-турі став Мистецький арсенал. Для журналістів зробили короткий екскурс в історію закладу, показали їм різні локації. Окрім того, представники ЗМІ Житомирщини відвідали виставку, яка відбувається у Мистецькому арсеналі в рамках благодійного проекту «Мистецтво заради життя».


Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 08/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework