Син відомих бізнесменів з Хмельницького загинув у ДТП на Житомирщині. ФОТО

Син депутата Хмельницької обласної ради VI скликання, президента Асоціації приватних підприємців “Едельвейс” Галини Червонюк і власника Рівненського льонокомбінату Олега Червонюка Дмитро Червонюк загинув у ДТП.

Трагедія сталася сьогодні близько 5 години дня на житомирській трасі, передає “Незалежний громадський портал”.

Дмитро їхав на мотоциклі з Києва до Хмельницького. За попередньою інформацією, відбулося зіткнення з вантажним автомобілем, внаслідок чого хлопець загинув.

n 0906172

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області, за попередньою інформацією, водій мотоцикла «Yаmаhа», житель м. Хмельницького, рухаючись поблизу с. Більковець Коростишівського району, у напрямку м. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою, водій якої виконував маневр розвороту і зупинився у зоні дії відповідного дорожнього знаку на додатковій смузі для гальмування (розвороту), пропускаючи попутній транспорт.

n 0906172

Мотоцикліста було доставлено до реанімаційного відділення лікарні, однак отримані ним травми виявились несумісними із життям.

У рамках розпочатого досудового розслідування (ст. 286 ККУ) поліція з’ясовує усі причини та обставини, що призвели до ДТП.

Водночас поліцейські закликають водіїв транспортних засобів до неухильного дотримання Правил дорожнього руху та безпеки під час кермування. Постійно контролюйте швидкість свого автомобіля, аби мати змогу вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки та убезпечити себе й інших людей від біди.

n 0906172

n 0906172

n 0906172

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 09/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework