З початку року військова прокуратура Житомирського гарнізону спрямувала до суду більше ста кримінальних проваджень з обвинувальними актами

Причому мова йшла далеко не лише про ухилення від проходження військової служби, каже заступник військового прокурора Житомирського гарнізону Олексій Рихлюк.

n 1306179"Це злочини у військовій сфері, серед яких і ухилення від проходження військової служби, це і викрадення військового майна, це і недбале ставлення до виконання своїх обов’язків, це і порушення правил поводження зі зброєю, що призвели до заподіяння тілесних ушкоджень".

Серед виявлених військовими прокурорами злочинів 5 були пов'язані з корупційними кримінальними діяннями.

"Працівниками військової прокуратури Житомирського гарнізону виявлений факт вимагання та отримання неправомірної вигоди одним з офіцерів керівного складу Державної прикордонної служби. Він за винагороду у 100 доларів закривав очі на переміщення контрабанди через державний кордон України".

Також цього року працівниками військової прокуратури Житомирського гарнізону викрито у хабарництві двох податківців, одного пенітенціарія та лікаря, який працював у комісії при військкоматі.

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 13/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework