Житомиряни пропонують встановити в парку оглядовий бінокль з доповненою реальністю

Бюджет участі – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них.

om 14061734 1Будь-який мешканець міста може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету 2017 року.

У цьому році до Бюджету участі було подано 99 пропозицій на суму 81 152 692 грн, зареєстровано 58 авторів. Наразі проекти знаходяться на розгляді.

Житомирянин Антон Сіран пропонує встановити оглядовий бінокль з доповненою реальністю на підвісному мосту в парку.

"Проблему, яку дана пропозиція повинна вирішити - поширення знань про рідне місто, його пам'ятні місця, людей, ще раз зрозуміти в якому цікавому, історично визначному та древньому місті живимо. Також додасть важливе місце для відвідування гостями нашого міста, яке доступно та цікаво познайомить їх з нашим рідним Житомиром. Для цих цілей плануємо використовувати останні досягнення в сфері доповненої реальності - так званої, доповненої реальності. Яке дає змогу нібито перенестись назад у часі, до початку 20-го століття.  Розробка такого пристрою також покаже Житомир, як місто яке перше в світі використало таке рішення.  Для житомирян це буде одним з цікавих місць для відвідування де буде можливо насолоджуватись прекрасними краєвидами Житомира та водночас доповнювати їх історичними даними та фото матеріалом!, - пише автор. 

Вартість проекту - 322 300 грн.

З вересня по жовтень 2017 року проекти будуть розглядатися виконавчими органами міської ради та житомирянами. Переглянути інші пропозиції можна тут.

Всі Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 14/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework