На Житомирщині приватна рибна охорона забила лебедів, щоб рибу не їли…

Новиною, яка просто не вкладається в голові, на своїй сторінці у Фейсбук поділився заслужений журналіст України Олександр Горобець.

n 1506178«Нещодавно зустрічаю знайомого, колишнього лісника Віктора Михайловича Рудюка з Андрушівки Житомирської області. Схвильований, з лиця немовби у жалобі. Замість привітання каже:

- Добре, що вас побачив. Хочу просити оприлюднити одну паршиву, на жаль, новину. Але без публічності тут не обійтись. Приватна рибна охорона водоймища Стаськова гребля, що за райцентром, забила двох лебедів. Варвари… Кажуть, що птахи багато їли риби. Дикуни. Але ось що тривожить ще: кому не повідомлю це, всі тільки стинають плечима…

- Чого ж, - відповідаю. – Є державна інспекція з охорони природи. Лебеді під охороною від знищення, тому повинна зреагувати і районна, і обласна прокуратуро, варто, мабуть, лише її служителям повідомити. Троглодів дійсно треба зупиняти, інакше й по людях будуть стріляти, аби в озеро не заглядали і красою його не насолоджувалися…

-А ось ви напишіть, побачимо, як ці охоронці зреагують. Я мешкаю в Андрушівці на вулиці Чехова, при потребі дам пояснення, щодо цього відвертого вбивства. Нехай звертаються охоронці законів…», - йдеться у повідомленні.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 15/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework