Італійські пристрасті на сцені Житомирського драмтеатру: у Житомирі відбулася вистава «Сублімація любові». ФОТО

20 червня, в приміщенні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги, глядачі могли майже 2,5 години насолоджуватися неперевершеною грою Народних артистів України Ольги Сумської, Євгена Паперного та Заслуженого артиста України Віталія Борисюка у виставі «Сублімація любові».

om 20061789 1

Захоплююче дійство за мотивами відомого однойменного твору Альдо де Бенедетті поставив Заслужений артист України Володимир Астахов. Разом із головними героями вистави — журналісткою Паолою, впливовим політиком Леоне (його зіграв Євген Паперний) та нікому невідомим драматургом П'єро (у нього перевтілився Віталій Борисюк) глядачі перенеслися до сонячної Італії. За сюжетом, саме там і розгорталися усі події. 

Леоне закохується у красуню Паолу, але та не відповідає йому взаємністю. Натомість чоловік не зневірюється, а продовжує завойовувати прихильність журналістки. Це йому таки вдається, адже у нього з'явилася чудова нагода показати себе з найкращого боку. Нікому не відомий, але талановитий драматург П'єро знайомиться з впливовим політиком, показує йому свої твори, які дуже сподобалися Леону. Чоловіки домовляються про угоду: для усіх автором творів буде саме Леон, а не П'єро, бо у політика є вже певний імідж і положення в суспільстві, його усі знають. На багатого чоловіка звалюється справжня популярність та успіх, що й змусило Паолу переглянути свої погляди на взаємини з Леоном. Тепер вона з нього не насміхається, а сама пропонує побудувати стосунки з псевдо драматургом. У той самий час П'єро розуміє, що журналістка закохана саме у його твори, у його талант, а не в Леона. До того ж, він також небайдужий до Паоли. Такий-от любовний трикутник.

Разом із акторами глядачі сміялися, переживали, задумувалися про серйозні речі та важливі життєві питання. Було над чим повеселитися, але разом з тим вистава дала глядачам і духовну їжу для роздумів. Присутні дякували артистам гучними оплесками, а наприкінці спектаклю кожному із акторів глядачі дарували квіти.

om 20061789 1

om 20061789 1

om 20061789 1

om 20061789 1

Катерина Дейнека

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 20/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework