За втручання прокуратури Житомирщини скасовано державну реєстрацію права оренди понад 216 га землі вартістю 6,6 млн грн, здійсненої за підробленими документами

  За позовом органів прокуратури Житомирської області Житомирським окружним адміністративним судом скасовано рішення державного реєстратора про державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 216,5 га, що в Бердичівському районі.

  Йдеться про те, що у 2016 році до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно державним реєстратором внесено відомості про право приватного підприємства на оренду земельної ділянки площею 216, 5 га вартістю 6,6 млн грн, що на території Великонизгірецької сільської ради Бердичівського району. 

  Водночас установлено, що зазначені відомості внесено на підставі поданих підроблених документів. Зокрема, договір про передачу в оренду товариству з обмеженою відповідальністю ділянки землі Бердичівською райдержадміністрацією не укладався. Також головою райдержадміністрації не видавалося відповідне розпорядження про передачу в оренду чи укладення договору оренди земельної ділянки з цим підприємством.

  Органами прокуратури вжито заходів представницького характеру та скасовано держреєстрацію права оренди землі вартістю 6,6 млн грн, здійсненої на підставі підроблених документів.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Всі Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 29/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework