×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

11 жінок із Житомирського району отримали почесне звання «Мати-героїня»

{jcomments on}У Станишівському будинку культури Житомирського району 23 жовтня відбулося тепле й світле родинне свято. Представники влади та громадськості зібралися для того, аби привітати жінок, яким присвоєне почесне звання України «Мати-героїня».

На захід завітали кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь та представники районної влади.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, 11 матерів із 9 сільських рад району отримали високі нагороди. Всі ці жінки народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей. Чинне законодавство передбачає, що нагороду отримують і матері, які піклуються про усиновлених дітей. Звання «Мати-героїня» присвоюється за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Представники влади вручили жінкам почесні нагороди, квіти та подарунки. Найближчим часом усі матері-героїні отримають через управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації передбачену законодавством державну грошову винагороду у розмірі 10-ти прожиткових мінімумів.

n2410141169

Последнее изменение Суббота, 25/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework