×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Початок співпраці ЖДУ ім. Івана Франка з Аугсбурзьким Брехтівським науково-дослідним центром відкривають лекції двох викладачів із Німеччини

Протягом 27–31 жовтня в ННІ іноземної філології у рамках діяльності "Brecht Zentrum" університету викладачі з Німеччини проф. Юрген Гіллесгайм та Кароліна Шпренгер прочитають студентам і викладачам інституту серію лекцій за творчістю Бертольта Брехта.

Про це повідомляється на сайті ЖДУ ім.. І. Франка.

Професори Юрген Гіллесгайм і Кароліна Шпренгер вже давно стали друзями нашого університету, долучившись до публікацій у науковому журналі "Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка". Цього разу вони приїхали з унікальним подарунком для "Brecht Zentrum": екземпляром газети, яку зі своїми приятелями власноруч виготовив юний Брехт-школяр.

Розповідаючи гостям про славну історію й сучасні досягнення нашого університету, ректор ЖДУ ім. Івана Франка, проф. Петро Саух, окреслив перспективи освітньої роботи університету в спрямованості на еталон європейської освіти, яка дає можливість  молодим дослідникам приєднатися до студентських освітніх акцій за кордоном: стажуванні, участі в академічній мобільності, підготовці й реалізації наукових проектів.

«Традиція викладання окремих навчальних курсів та вивчення найактуальніших наукових питань за участі іноземних колег дає можливість налагодити співпрацю із зарубіжними освітніми установами, а також долучитися до вирішення тих наукових проблем, які неможливо вирішити у межах одного науково-дослідного осередку», – зазначив ректор університету, проф. Петро Саух, під час зустрічі з німецькими науковцями.

n2910141238

n2910141238 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework