×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Для медслужби 95-їОАМБр житомиряни в зону АТО передадуть реанімобіль

Українці в дуже короткі терміни навчилися розбиратися в групах військ і класах захисту бронежилетів, знаходити і купувати для українських військових тепловізори, прилади нічного бачення, рації та приціли, візуально відрізняти БРДМ від БМП.

Хоча держава, волонтери, політики і бізнесмени активно допомагають українським військовим, забезпечуючи усім необхідним: від їжі та медикаментів — до бойових машин, все одно українська армія і добровольчі батальйони в зоні АТО стикаються з безліччю проблем. В такий складний для нашої країни період небайдужих житомирян об'єднало бажання допомагати 95-й аеромобільній бригаді — нашим хлопцям на передовій в зоні АТО, - повідомляться на сторінці спільноти Громада Житомира для 95-їОАМБр у Фейсбук.

В жовтні в рамках громадської ініціативи «Бронеавтівка для медслужби 95-ї ОАМБр» за кошти небайдужих житомирян на передову вже був відправлений легкоброньований санітарний автомобіль на базі DaewooPolonez. Саме тоді, у відповідь на гостру необхідність в реанімобілі для військових медиків, які з ризиком для життя вивозять поранених з поля бою і надають їм першу невідкладну медичну допомогу, активісти ініціювали новий проект — «Реанімобіль для медслужби 95 ОАМБр».

До громадської ініціативи приєднався медичний центр «Медібор» і взяв на себе фінансову складову по придбанню автомобіля. Раніше клініка проявила ініціативу з надання безкоштовної медичної допомоги та фінансової підтримки учасникам АТО і сім'ям загиблих. Колектив медичного центру не раз передавав підрозділам 95-ї бригади, батальйону територіальної оборони, воїнам добровольчих батальйонів "Айдар" і "Шторм" медикаменти, одяг і технічні засоби.

Сьогодні, завдяки роботі волонтерів та фінансовій підтримці клініки «Медібор», вже вдалося придбати і доставити з Польщі в Житомир реанімобіль на базі RenaultMaster. Оскільки машина призначена для транспортування тяжкопоранених, вона оснащена длянадання першої невідкладної медичної допомоги в дорозі і укомплектована ношами, апаратом штучної вентиляції легенів, оснащена системами подачі медичних газів та автономного електроживлення. Волонтери впевнені, що це дозволить військовим медикам врятувати не одне життя в самих екстремальних випадках.

На передову автомобіль доставлять вже найближчим часом. Зараз реанімобіль проходить технічний огляд і підготовку до відправки в зону АТО в автотехцентрі «Букко». Перед відправкою машину ще необхідно доукомплектувати медичним обладнанням та медикаментами за запитом командування медичної служби 95-ї аеромобільної бригади.

Крім того, вже стартував третій проект "Таблетка (УАЗ) для медслужби 95 ОАМБр від небайдужих житомирян". Всім, хто хоче долучитися до допомоги в реалізації цих проектів, надаємо такі реквізити:

Карта ПАТ «ПриватБанк»:
5168742069723132
Одержувач: Доброльожа Віктор Віталійович

Для юридичних осіб та/або власників платіжних карток інших банків:
ПАТ КБ «ПриватБанк»
ЄДРПОУ: 14360570
МФО: 305299
р/р 29244825509100
Призначення платежу: для поповнення картки № 5168742069723132
Одержувач: Доброльожа Віктор Віталійович

Детальна інформація за телефонами:
(063) 443-01-03, (067) 989-53-90, (0412) 461-570

n1011141421

n1011141421 1

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework