×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Про житомирських матерів, які чекають своїх синів з війни, зняли фільм. ВІДЕО

6 листопада в інтернеті з'явився фільм «Матусі» - про матусь бійців, які перебувають в зоні АТО. Автором є Азад Сафаров, журналіст 5-го каналу, який разом з колегами неодноразово був автором короткометражок, які є актуальними для суспільства.

Фільм є сукупністю розповідей шести матерів хлопців, які перебувають в зоні АТО. Матері не знають про героїчні подвиги своїх синів, бо хлопці воліють тримати це в секреті, щоб не змушувати турбуватися своїх матусь зайвий раз. Жінки розповідають про вподобання своїх синів, смаки, історії з дитинства та про свої хвилювання та здогадки про те, де перебувають їхні бійці. Про це «Телекритиці» повідомили колеги пана Сафарова.

На думку колег пана Сафарова, фільм є унікальним, адже там немає кадрів бойових дій чи інтерв'ю з солдатами проте чітко ілюструє образ військового, який воює за Україну. це фільм про війну без війни. Як розповів сам журналіст, що їздив у Житомир знімати історії матерів бійців 95-ї бригади.

«Мамам солдат дуже важко. Їхні діти здебільшого приховують найгірше від них. Тому мами лише додумують, відчувають, накручують себе, переживають. Кожна мама служить у тому ж батальйоні, частині й роті, де служить її дитина. Душею, серцем, думками вона все це переживає. Просто на відстані. І від цього їй не менш важче. Дуже хочеться, щоб якось підтримували їх. Бодай морально. Знаєте, що син вашої сусідки в АТО - допомагайте їй, як можете. Просто словом» - говорить Азад Сафаров.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Последнее изменение Понедельник, 10/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework