×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Влада на Житомирщини планує зекономити протягом опалювального сезону 19,8 млн. куб. м газу

Наразі в області функціонує 936 котелень, які забезпечують теплом населення, а також бюджетні установи та госпрозрахункові підприємства. Всі вони працюють і забезпечують теплом споживачів.

Як повідомляють у департаменті житлово-комунального господарства облдержадміністрації, на Житомирщині з метою скорочення обсягів споживання обсягів природного газу на 30% проводиться планова й систематична робота. Загалом, протягом опалювального сезону треба зекономити 37,7 млн. куб. м природного газу. Економії енергоресурсів вдається досягти шляхом реалізації технічних та організаційних заходів, а також завдяки переведенню котелень на альтернативні види палива. Всі технічні вимоги виконані на 100%, оскільки в регіоні вже опалюються оселі та соціальні заклади.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський постійно наголошує на тому, що Житомирщина має використовувати свій ресурсний потенціал, застосовуючи місцеву сировину для отримання теплової енергії. У цьому контексті варто звернути увагу на те, що в області заплановано перевести на альтернативні види палива 117 котелень.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, станом на 12 листопада технічно (на 100%) готові 87 таких закладів. До кінця року в регіоні планують зробити більш енергоефективними ще 30 котелень: 11 – за державні кошти, 9 – за рахунок орендарів, а 10 – за місцеві кошти. Якщо всі 117 котелень будуть переведені на альтернативні енергоносії, то Житомирщина зможе зекономити протягом опалювального сезону 19,8 млн. куб. м газу.

n1211141479

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework