×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські студенти стали амбасадорами компанії “Ernst&Young” в Житомирі

Нещодавно одна з найбільших аудиторських компаній світу “Ernst&Young” (EY) провела відбір серед студентів економічного та юридичного напрямів підготовки для участі в програмі “Амбасадор ЕУ” у містах України

: Київ, Львів, Дніпропетровськ, Одеса, Чернівці, Тернопіль, Запоріжжя, Житомир, Вінниця, Суми, Полтава. Місія амбасадорів – поширення інформації щодо кар’єрних та освітніх можливостей, які пропонує компанія, а також надання консультативних послуг з різноманітних питань працевлаштування в “Ernst&Young”. Конкурсний відбір на програму передбачав два етапи: 1) підготовка есе на тему: “Чому я хочу представляти компанію ЕУ в своєму місті”, 2) безпосередньо cпівбесіда з представником компанії ЕУ.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету.

Відбір успішно пройшли лише 13 студентів з різних вищих навчальних закладів України. Пишаємося тим, що фіналістами програми “Амбасадор ЕУ” стали Юлія Кузнєцова та Марина Максимчук – студентки 4-го курсу факультету обліку та фінансів Житомирського державного технологічного університету. Вони і представлятимуть компанію ЕУ в м. Житомир. 07 листопада 2014 р. в офісі компанії “Ernst&Young” у Києві відбулася офіційна презентація компанії для цьогорічних амбасадорів. Цікаве спілкування з найбільш успішними працівниками компанії ЕУ поєдналося зі знайомством з амбасадорами з інших міст України під час проведення презентацій. Намічено перші кроки роботи наших студенток як амбасадорів ЕУ.

Перша знайомство з компанією передбачало і перші випробування у формі Escape Quest зі завданнями на логіку, позитивні емоції, а головне – відчуття корпоративного культури ЕУ. В найближчому майбутньому планується презентація компанії “Ernst&Young” та можливостей практики та працевлаштування для зацікавлених студентів старших курсів університетів м. Житомира та області на базі Житомирського державного технологічного університету.

n1711141548

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework