Через блискавку горів ще один будинок на Житомирщині

  21 липня о 14:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Іванівка Житомирського району. На місці події з’ясувалося, що вогнем повністю охоплені покрівля та мансардний поверх двоповерхової цегляної оселі.

  О 14:39 двом відділенням вогнеборців вдалося локалізувати пожежу, а о 17:21 – ліквідувати. Рятувальники запобігли розповсюдження полум’я у приміщення на першому поверсі. Вогнем знищені дах та мансардний поверх, пошкоджено речі домашнього вжитку.На ліквідацію надзвичайної події залучалося 10 чоловік особового складу та 2 пожежні автомобілі.

  За попередньою інформацією, загоряння сталося через розряд блискавки, який влучив у будинок. Зі слів власниці, вона сиділа на дворі й чистила гриби, коли почався дощ жінка пішла в хату. Після того як сильно загриміло, господиня вийшла на двір подивитися чи все нормально з будівлями сусідів та повернулася в дім. Проте через деякий вона відчула запах диму. Побачивши, що горить її будинок жінка викликала рятувальників та разом із сусідами почали виносити речі з оселі.

  Також цієї доби фахівці ДСНС ліквідували загоряння молоковоза в с. Карпівці Чуднівського району.

ok 2507189ok 250718529ok 25071852579

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Среда, 25/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework