×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві учні ПТУ виготовляють буржуйки для бійців у зоні АТО

Здається, про унікальне єднання українського народу у прагненні допомогти своєму військові у важкі часи сказано вже чимало.

Однак, щоразу, коли бачиш завзятість простих людей, котрі беруть на себе роль турботливих опікунів захисників України, зауважують бердичівляни, це приносить до душі тепло.

По-особливому тепло останніми днями і у прохолодних майстернях ПТУ № 4: очолювані майстрами виробничого навчання Юрієм Войтюком, Володимиром Маліновським та Володимиром Терлецьким, учні закладу взялися за виробництво «буржуйок». Аби якомога у повній мірі забезпечити ними наших вояків на сході України, - йдеться в сюжеті телеканалу "ВІК".

Життя розпорядилося таким чином, розповідають педагоги ПТУ, що сьогодні їхніх випускників вистачає і серед бійців АТО, і серед волонтерів. Останні, спілкуючись із майстрами, розповіли про нагальну потребу війська у засобах обігріву. Так виникла ідея виготовлення «буржуйок».

n2711141749

Валерій Зубрицький, старший майстер ПТУ № 4 каже, що самі ж учні на уроках теоретичного навчання розробили технічну документацію на виготовлення цих виробів. Волонтери привезли метал, і зараз учні виконують усі операції з виготовлення печей. Хлопці пройнялися патріотизмом і з задоволенням виконують цю роботу. Уся діяльність проходить у рамках навчального плану.

У стінах майстерень колективу 4-го ПТУ вдалося налагодити повний цикл виробництва «буржуйок»: спочатку одна бригада проводить розмітку металу, бригада друга буре на себе комплектацію та підготовку деталей для складання, безпосередньо саме складання та так звану «прихватку» виробів виконує бригада під № 3, аби у 4-й бригаді увінчали весь процес кінцевим зварюванням усіх складових. Все вищеозначене – завдання юних електрозварників та складальників металевих конструкцій.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Последнее изменение Четверг, 27/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework