×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Малинчани відправили 30 кубометрів лісу для бійців в зону АТО

Вантажівка із дровами, лісом для будування бліндажів вирушили із Малина до оборонців на Сході. Адресати – вояки добровольчого батальйону УНСО, які служать у зоні АТО.

Організацією вантажу опікувався голова ЖОО УНСО – Семенів Олексій, доставка здійснюється за допомоги голови БФ «Мобілізація добра» - Пархоменка Святослава. І хоч раніше учасникам АТО від району неодноразово відправлялася допомога, в тому числі медикаменти, цього разу йдеться про доволі значний масштаб – понад двадцять тонн, - повідомляє ІнфоМалин.

n2811141763

Вантаж сформований згідно з «замовленням» захисників, які попросили в рідної області передовсім деревину: не лише дрова, але й ліс для зведення бліндажів, та теплі речі.

Деревину підготували працівники "ДП Малинський лісгосп АПК" за сприяння директора Антонюка Володимира та координації заступника директора Сивка Юрія.

Кошти на відправлення вантажу (передовсім пальне) надала компаня ТОВ «Герма Транс».

Під вечір 27 листопада машина вже виїхали за межі Малинщини, маючи попереду тривалу путь до зони АТО.

Ми висловлюємо радість, що вдалося організувати такий вантаж, який зараз нагально потрібен нашим хлопцям, а також дякує усім, хто долучився в його зборі та забезпеченні доставки.

n2811141763 1

«Я вважаю, що найкраще формувати й відправляти допомогу саме в координації з волонтерами, які вже довели, що працюють ефективно. Без всіляких зборів і резолюцій, ми зібралися та зробили корисну справу. Й сподіваюся, що нам і в подальшому вдасться разом організувати не один корисний вантаж для наших оборонців.

Слід діяти спільно – заради наших захисників, а не мірятися тим хто більше зібрав грошей та надав благодійну допомогу.

Сидіти в офісах та давати розкішні інтерв’ю і піаритися на темі війні полюбляє багато хто, а дійсно працювати набагато важче. Маю надію, що хлопці відчують тепло рідного краю. Ми думаємо про них, вдячні їм, і чекаємо – живих і здорових!» -сказав, волонтер, Олег Степанчук .

P.S. Житомирська обласна організація УНСО – висловлює свою подяку всім людям які допомагають нашим захисникам. Це колектив «ДП Малинський Лісгосп АПК», який допомагав неодноразово. Волонтерам БФ «Мобілізація добра» та хлопцям з малинського УНСО – Степанчуку Олегу, Дзигуну Олександру, Березюку Ігору, Пасішніченку Олександру.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Последнее изменение Пятница, 28/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework