×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У житомирській школі чиновники впроваджують інклюзивну освіту

У ЗОШ № 30 м. Житомир створили всі необхідні умови для навчання дітей з обмеженими можливостями: за 500 тис. грн. зробили пандус, розширили дверні пройоми та облаштували спеціальні санвузли.

За рахунок коштів міського бюджету у сумі 500 тис. грн, виділених сесією міської ради, навчальний заклад зробили доступним для ведення інклюзивної освіти.

Як повідомляє перший заступник Житомирського міського голови у школі облаштували пандус з накриттям. Також, для того, щоб діти на візках могли потрапити в  були розширені дверні пройоми та облаштовані спеціальні санвузли для цих діток.

Під час робочого візиту до школи Сергій Сухомлин також звернув увагу на те, що впорядковано і пришкільну територію, а саме, відремонтовано пошкоджене асфальтне покриття, яке раніше створювало незручності для учнів у пересуванні територією навчального закладу. Поряд з тим, вирішено питання пересування дітей з особливими фізичними потребами від дому до школи та навпаки, - повідомляють у прес-службі міської ради.

Також чиновник зазначив, що на виправлення недоліків у підрядника є лише тиждень.

«Два тижні тому на територіальний центр управління соціального захисту був переданий автомобіль, для того, щоб ранці дітей можна було доставляти в школу,  і після уроків привозити назад додому», – розповів Сергій Сухомлин.

За словами першого заступника міського голови в планах встановлення ліфту в приміщенні.

n 0312141845

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Среда, 03/12/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework