×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині незаконно вирубали 100 сосон. Орієнтовний збиток становить близько 20 тис. грн.

Державною екологічною інспекцією у Житомирській області продовжують проводитись заходи щодо виявлення фактів незаконних порубок зелених насаджень, зокрема, враховуючи наближення свята – новорічних ялинок.

Як повідомляє Держана екологічна інспекція у Житомирській області, в ході проведенні рейду  державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області спільно з працівниками Управління державної служб по боротьбі з економічними злочинами та Управління по боротьбі з організованою злочинністю  УМВС України в Житомирській області, на  кордоні Коростенського та Овруцького району вздовж узбіччя виявлено автотранспорт  з причіпом, в якому знаходились хвойні насадження.

n 0812141912

Неподалік автомобіля на полі знаходились працівники.

ДП «Овруцьке ЛГ»,  які зрізали сосни за вантажили собі в причіп. Ділянка, на який проводилось зрізання зелених красунь не належить до  даного лісового господарства, та необхідних документів на порубку - не було.

Всього незаконно зрубано 100 дерев сосни. Орієнтовний збиток становить близько 20 тис. грн.

На місце події було викликано слідчо – оперативну групу Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області. Автомобіль, причіп та знаряддя вчинення правопорушення, а саме бензопила та сокира були доставлені в міський відділ міліції для з’ясування всіх обставин справи.

n 0812141912 1

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework