×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирському районі орендатор вісім років користувався ставком без проведення обов’язкової державної землевпорядної експертизи

Прокуратурою Житомирського району подано до суду позов про визнання незаконними та скасування розпоряджень голови Житомирської райдержадміністрації, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки водного фонду площею понад 45 га.

Йдеться, зокрема, про те, що між приватним підприємцем та райдержадміністрацією, у 2006 році укладено договори оренди земельної ділянки водного фонду площею понад 45 га для рибогосподарських потреб на території Озерянківської сільської ради, терміном дії до 2016 року.

Однак, у порушення вимог чинного законодавства, відведення землі здійснено без проведення обов’язкової державної землевпорядної експертизи щодо можливості надання ставка в оренду та врахування наявних соціально-економічних наслідків.

Окрім того, розпорядженням голови райдержадміністрації надано дозвіл на розробку технічної документації зі встановлення меж земельної ділянки площею 22 га. Водночас, у подальшому затверджено документацію та передано в оренду удвічі більше - понад 45 га землі.

n 0812141914

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Понедельник, 08/12/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework