×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Олевський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів відсвяткував рік роботи

Нещодавно першу річницю від дня свого відкриття відзначив Олевський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів

. Заклад було створено у грудні 2013 року в одному з приміщень старого корпусу Олевської гімназії, на базі громадської організації «Життя без обмежень».

n 1012141952

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, діяльність центру спрямована на коригування порушень розвитку дітей-інвалідів, допомогу в оволодінні основними соціальними та побутовими навичкам, розвиток здібностей, створення передумов для інтеграції у суспільство.

З нагоди першої річниці від дня створення для вихованців закладу підготували театралізовану виставу, веселі конкурси, подарунки. На свято завітали представники влади, зокрема голова районної ради Микола Харченко, перший заступник голови райдержадміністрації Леонід Котвицький, міський голова Анатолій Повар. Під час урочистостей грамотою Олевської райдержадміністрації та районної ради було нагороджено керівника центру Юлію Покальчук. Завдяки їй та колективу закладу для дітей з особливими потребами вдалося створити атмосферу добра, сімейного затишку. У центрі діти оточені щирою турботою та любов’ю фахівців своєї справи, які допомагають їм адаптуватися у суспільстві. На сьогодні тут проходять реабілітацію 24 дитини з особливими потребами. Для роботи центру у 2014 році виділено 135,1 тис. грн.

n 1012141952 1

n 1012141952 2

n 1012141952 3

n 1012141952 4

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework