×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині проходить акція «Привітай солдата з Новим роком»

Житомирщина активно підтримує військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції. Постійно передається нашим землякам різноманітна допомога, зокрема – одяг, продукти харчування, ліки.

Так, кожен житель області долучається до доброї справи і бере участь у різних акціях та ініціативах. Адже військовим на сході так потрібна увага, добре слово, повага та любов. Наразі є можливість підтримати наших захисників і приєднатися до Всеукраїнської акції «Привітай солдата з Новим роком», - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Для дієвої підтримки бойового духу солдатів і формування у них відчуття підтримки з боку народу України, 5 грудня національний оператор поштового зв’язку Укрпошта спільно з Міністерством оборони України оголосив проведення зазначеної акції.

Крім листа з теплими словами, побажаннями найшвидшого повернення, перемоги та миру, можна відправити ще й теплі речі для бійців АТО (светри, шкарпетки, термобілизну, шапки), продукти харчування (крупи, вермішель, консерви), засоби особистої гігієни (вологі серветки, зубні пасти та щітки, станки для гоління). Усі посилки разом із листами будуть доставлені хлопцям, які захищають рідну Україну, особисто в руки.

Усі бажаючі взяти участь в акції мають надіслати листівки та посилки за адресою: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22, УДППЗ «Укрпошта», з поміткою «Привітання солдату».

n 1112141975

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework