×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відкрився Центр обліку бездомних осіб

16 грудня 2014 року відбулося підписання угоди про співпрацю між виконавчим комітетом Житомирської міської ради та благодійною організацією «Міський Центр обліку бездомних осіб».

Проект зі створення Центру обліку бездомних осіб в Житомирі розробила міська громадська організація "Милосердя". Дана угода дає право благодійній організації «Міський Центр обліку бездомних осіб» реєструвати бездомних осіб, - повідомляє прес-служба міської ради.

Проект складається з чотирьох етапів: виявлення безхатьків, їх реєстрація, відновлення документів та соціальна допомога і консультування.

Голова громадської організації "Милосердя" Владислав Паламарчук поінформував: «Ідея створення даного центру виникла ще 3 роки тому, проте лише сьогодні нас почули, і міська влада сприяє втіленню його в життя».

«Досвід інших міст показує результативність роботи таких Центрів. Сподіваюсь, що спільними зусиллями влади і громадських об’єднань ми дамо шанс на нове життя не одній людині, зміниться ситуація у місті Житомирі і з поширенням різних інфекційних хвороб серед безхатченків, а також зменшиться рівень злочинів», - зазначила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.

Також вона зауважила, що кожна бездомна особа з’являлася в правовому полі, і окрім гуманітарної допомоги, харчування, одягу, кожен з них отримає шанс на нове життя.

Для виконання статутної діяльності благодійної організації «Міський Центр обліку бездомних осіб» Житомирською обласною радою надано в оренду приміщення за адресою: пров. 1-й Іподромний, 15а.

n 1612142048

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework