Моторошне вбивство в Житомирській області: 21-річний син зарізав матір і поранив вітчима. ВІДЕО

  За дверима однієї із квартир 57-го будинку, що на вул. Вінницькій, у Бердичеві, сімейна сварка на побутовому грунті отримала, на жаль, трагічне завершення: 21-річний син серед білого дня убив матір і наніс ножові поранення вітчиму.

   Чоловік був при свідомості й зателефонував лікарям «швидкої», сподіваючись врятувати дружину, натомість медики констатували смерть та викликали поліцію. У ході огляду тіла жінки, яке мали направити на судово-медичну експертизу, поліцейські зафіксували кілька колото-різаних ран грудної клітини. Вбивцю вдалось затримати відразу, на місці злочину, передає .trkvik.tv

  Моторошне вбивство: 21-річний син зарізав матір і поранив вітчима

  Сусіди кажуть: удень їм було чути, як за стіною сваряться, а згодом усе стихло.

  Люди бояться швидкого повернення й визнання неосудним убивці, бо чутки ходять, що молодий чоловік перебував на лікуванні у психіатричній лікарні. У поліції інформацію остаточно не підтверджують, але і не спростовують.

  Непорозуміння і сварки, за зібраними поліцією свідченнями, виникали у родині час від часу. Свою вину затриманий визнав, однак чітко пояснити скоєне не може.

  Усі обставини і причини, що призвели до трагедії, з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження. Слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За чинним законодавством винуватцеві може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Автор: Олена Лук’янюк

Камера: Юрій Гавриш

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 27/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework