У Високій Печі - критична ситуація з питною водою

  Останнім часом загострилося питання якості та вартості питної води, яка подається на об'єкти у колишньому військовому містечку Високої Печі - у квартири, школу, дитячий садочок, музшколу, Будинок культури тощо.

    Ситуація з водогінним водозабезпеченням критична - використовувати таку воду для господарсько-питних потреб та приготування їжі не можна. Це може викликати сплеск інфекційних та інших хвороб, - пише ilske.org.

  Місцеві жителі, а це, в основному, колишні військовослужбовці та члени їхніх сімей. Здавалося б така потужна, організована сила, мала б підняти з цього приводу такий “шорох”, щоб він дійшов аж до Києва. Але - ні. Мовчки дивляться як з їхніх кранів тече “болотна вода” і лише тримають “дулі в кишені”.
 
  15 лютого це питання розглядалося навіть в Житомирі - на засіданні постійної депутатської комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку та житлово-комунального господарства Житомирської районної ради.

  І лише 19 лютого цією проблемою зайнялася сесії Високопічської сільської ради. Керівнику місцевого комунального підприємства надано два місяці для вжиття заходів щодо виправлення такого стану. Після його сплину вирішуватиметься питання про доцільність перебування керівника комунального підприємства на посаді. Та чи виправить ситуацію така адміністративна міра?

Борис Петренко

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Среда, 27/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework